O noua cerere de inlocuire a arestului preventiv in cazul lui Mircea Basescu a fost respinsa de catre Tribunalul Constanta.

Mircea Basescu a fost adus, luni, la Tribunalul Constanta, pentru ca instanta sa judece o noua solicitare a sa privind inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Magistratii au respins ca nefondata cererea fratelui presedintelui, iar decizia poate fi contestata in termen de 48 de ore de la comunicare la Curtea de Apel Constanta.

A patra solicitare respinsa

Aceasta este cea de-a patra solicitare depusa de Mircea Basescu la Tribunalul Constanta pentru inlocuirea masurii arestului preventiv, toate solicitarile fiind respinse, la fel si contestatiile formulate la Curtea de Apel Constanta. Nelu Tasca, avocatul lui Mircea Basescu, a declarat, la intrarea in tribunal, ca va solicita ca dosarul in care este judecat Mircea Basescu sa se intoarca la procurori deoarece inregistrarile in care apare clientul sau nu sunt autentice.

Citeste si Mircea Basescu ramane in AREST: "Sunt nevinovat!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.