Social 31 August 2014 14:02
Omul de afaceri Dan Adamescu a fost eliberat din arestul preventiv, masura fiind inlocuita cu arestul la domiciul.
Omul de afaceri Dan Adamescu si judecatorii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Roventa si Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti, au fost trimisi in judecata, in 24 iunie, in stare de arest, in dosarul privind interventii in cauze de insolventa. Judecatorii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Roventa si Ciprian Sorin Viziru, toti de la Tribunalul Bucuresti - Sectia a VII-a civila, acuzati de DNA ca primeau bani si bunuri pentru interventii in dosare de insolventa, au fost arestati preventiv, printr-o decizie luata in 20 mai de Curtea de Apel Bucuresti.

Dan Adamescu a fost arestat in 6 iunie, printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti, omul de afaceri fiind acuzat ca le-a dat mita 20.000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, pentru ca acestia sa dispuna solutii favorabile in doua dosare de insolventa. Cei patru magistrati de la Tribunalul Bucuresti au fost suspendati din functie de Sectia pentru judecatori a CSM, in 25 iunie, dupa ce au fost trimisi in judecata.

In 24 iunie, procurorii DNA i-au trimis in judecata pe cei patru judecatori si pe Dan Adamescu, in stare de arest, si pe omul de afaceri Iosif Armas, in stare de libertate, in dosarul privind interventii in cauze de insolventa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.