Social 24 August 2014 10:13
Peste 300 de persoane au ramas blocate, duminica dimineata, peste patru ore, in doua trenuri, in judetul Caras-Severin, dupa ce mai multi copaci au cazut peste linia ferata si peste cablurile de inalta tensiune, in urma unei furtuni, printre pasageri aflandu-se si un copil dependent de insulina.

Potrivit reprezentantilor CFR, peste 300 de persoane au ramas blocate in doua trenuri de calatori in judetul Caras-Severin, intr-o zona de defileu cu vegetatie abundenta, dupa ce mai multi copaci au cazut peste linia ferata si peste cablurile de inalta tensiune, in urma unei furtuni.

Conform sursei citate, printre pasageri s-a aflat si un copil dependent de insulina, pentru care insa nu au fost solicitate interventii speciale, scrie MEDIAFAX.

"Tensiunea a fost intrerupta in linia de contact dintre Crusovat si Domasnea Cornea. Trenurile IR 1696 Timisoara - Bucuresti Nord si IR 1695 Bucuresti Nord - Timisoara au stationat pana la interventia cu locomotiva Diesel", se arata intr-un comunicat al CFR Calatori.

Mai multi angajati de la Infrastructura au intervenit in zona pentru eliberarea liniei ferate.

Circulatia a fost reluata catre destinatiile finale cu intarzieri de aproximativ de 280 minute pentru trenul IR 1696 si 120 de minute pentru garnitura IR 1695, mai precizeaza CFR.

De asemenea, 30 de localitati din judetul Caras-Severin au ramas fara energie electrica, iar acoperisurile a doua case au fost afectate, in urma furtunii.

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pentru rauri din 23 de judete, intre care si Caras-Severin, unde incepand de sambata seara si pana luni dimineata se pot produce inundatii, din cauza scurgerilor pe versanti si a viiturilor rapide.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.