Social 22 August 2014 15:29
Familia Patriciu confirma ca omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti, la o data si intr-un loc care vor fi facute publice in perioada urmatoare.

"Ii informam pe toti cei care i-au fost apropiati ca funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in Bucuresti la o data si intr-un loc care vor fi comunicate de indata ce formalitatile vizand aducerea trupului sau neisufletit din Marea Britanie in Romania se vor finaliza", se spune in comunicatul familiei Patriciu.

Familia Patriciu isi exprima, din nou, dorinta ca despartirea de omul de afaceri sa aiba loc "in conditii de maxima sobrietate si decenta".

"In acelasi timp, ii rugam pe reprezentantii presei, a caror nevoie de a fi informati o intelegem si o respectam, sa dea dovada de decenta si sa se abtina de la exercitarea de presiuni asupra mamei indurerate a lui Dinu Patriciu, in scopul obtinerii diferitelor detalii. Rugam insistent sa nu mai fie deranjata nici cu apeluri telefonice si nici prin solicitari facute la domiciliu", spune familia Patriciu.

Totodata, familia Patriciu multumeste tuturor celor care, pana in prezent, si-au manifestat durerea fata de decesul omului de afaceri, compasiunea fata de rudele acestuia, precum si interesul de a participa la ceremonia funerara.

Surse apropiate lui Dinu Patriciu au declarat, joi, pentru agentia MEDIAFAX, ca omul de afaceri va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Cimitirul Bellu din Capitala, unde familia acestuia are o capela.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit la varsta de 64 de ani, pe 19 august, intr-o clinica londoneza.

"Dinu Patriciu a murit inconjurat de membrii familiei, in urma unei infectii pulmonare, pentru care fusese spitalizat in ultimele zile", potrivit unui comunicatul remis MEDIAFAX la momentul respectiv de familia Patriciu.

Conform comunicatului, funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in cercul restrans al familiei.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

"Pe aceasta cale, familia face un apel indoliat la respectarea dorintei defunctului, ca ultimul sau drum sa ocoleasca neintelegerile, lipsa de decenta si agresivitatea de care acesta a avut prea mult parte in ultimii ani de viata si suferinta", se mai spunea in comunicatul familiei Patriciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.