Social 25 August 2014 09:50
Daca ai in plan pentru aceasta vara constructia casei mult visate si iti doresti sa o realizezi in regie proprie, YTONG iti propune solutia monostrat eficienta energetic cu cea mai mare grosime de pe piata: YTONG A+ de 50 cm, simplu si usor de pus in opera.

Cu blocurile de zidarie YTONG A+ de 50cm vei construi rapid si fara a mai fi nevoie sa aplici un sistem suplimentar termoizolator pe fatada casei, intrucat aceste blocuri de zidarie garanteaza cel mai redus nivel de transfer termic. Costurile cu racirea sau incalzirea locuintei vor fi considerabil reduse.

Iti recomandam sa folosesti mortarul YTONG pentru montarea blocurilor de zidarie de 50 de cm. Acesta se aplica in pat subtire si are rolul de a reduce pierderile de caldura prin rosturi. Cu aproximativ un sac de 25 de kilograme vei pune in opera un palet de blocuri de zidarie YTONG A+ de 50 cm. Astfel, datorita consumului de mortar redus si pierderilor minime de material vei beneficia de economii importante in faza de constructie.

Blocurile de zidarie YTONG A+ de 50 de cm pot fi manipulate foarte usor datorita celor doua manere de prindere laterale. Sistemul de imbinare nut-feder iti va garanta o planeitate a peretelui in plan vertical si un timp de executie scazut.

Cu YTONG A+, vei obtine un cost considerabil mai mic per metru patrat de perete, cu performante apropiate de conceptul Casei Pasive. Climatul interior va fi constant si placut. Casa va dispune atat de protectie ridicata la incendii, cat si de izolare termica si fonica pe toata durata de viata a cladirii.

Cu indemanarea ta, materialele YTONG si sfaturile pentru punerea in opera corecta, pe care ti le vor oferi specialistii YTONG, casa construita de tine va prinde contur in mai putin de o luna! Pentru un calcul al necesarului de produse YTONG si costurile aferente te rugam sa ne trimiti proiectul casei tale pe adresa proiecte@xella.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.