Social 22 August 2014 10:31
Adrian Nastase a iesit, joi seara, din penitenciar, fiind intampinat de cei doi fii ai sai, el declarand presei ca a ramas acelasi, ca ultimii ani l-au intarit si precizand ca are planuri de viitor "extravagante", pe care insa nu le dezvaluie acum.

"Am ramas acelasi. Incercarile din ultimii ani cred ca m-au intarit", a spus Nastase, adaugand ca are nevoie de timp pentru a-si contura proiectele pentru viitor.

El a mai spus ca vrea sa stea cu familia, dar si ca are "divese idei extravagante", pe care insa nu le dezvaluie acum jurnalistilor si nici nu stie daca le va dezvalui, scrie MEDIAFAX.

"In ultimii 10 ani ati dus-o foarte bine fara mine, in ultimii trei ani si mai bine", a mai spus Nastase.

Adrian Nastase a declarat ca a primit oferte de la multinationale, dar si de la un guvern strain, ca ar vrea sa fie consultant politic, ca scrie o carte intitulata "Traversarea desertului" si ca intentioneaza sa se intoarca la catedra.

"Stiti foarte bine ca in urmatorii noua ani eu practic nu voi putea sa ocup functii publice si, din acest punct de vedere, mi-a facut mare placere sa primesc diverse oferte de la niste societati multinationale si de la un guvern strain. Sa nu ma intrebati de unde pentru ca oricum nu o sa va spun. Dar daca nu mai este nevoie de mine in Romania, asa cum au hotarat instantele, in mod evident va trebui sa gasesc un drum pentru viitor", a spus Nastase.

Intrebat cum arata in prezent omul politic Adrian Nastase, el a aratat din nou ca in momentul de fata nu are dreptul sa voteze, sa fie ales si sa ocupe functii publice. "As vrea sa fiu eventual consultant politic si eventual sa fac contracte cu unele dintre televiziunile voastre pentru a explica diverse lucruri", a adaugat Adrian Nastase.

Intrebat de ce si-a lasat barba si daca va renunta acum la ea, Nastase a raspuns negativ, adaugand ca i s-a spus ca, aratand astfel, ar putea obtine cu usurinta un rol intr-un film. "Nu stiu (ce rol, n.r.), dar astept oferte. Exista nenumarate documentare la unele televiziuni in care n-as vrea sa joc", a mai raspuns fostul premier la intrebarile jurnalistilor.

Intrebat ce facea inainte sa fie eliberat, Nastase a raspuns ca tocmai terminase o discutie cu o parte din "colegii" sai despre Constantin Brancoveanu si si-a adus aminte ca "de fapt tradarea boierilor a dus la aparitia domnitorilor fanarioti in Romania".

Citeste si:
Adrian Năstase: Liberalii își pică propriul Guvern cu voturile...
Adrian Năstase: Liberalii își...

Nastase a mai spus ca scrie o carte care se intituleaza "Traversarea desertului" si in care va include experienta penitenciarului si ca intentioneaza sa se intoarca la catedra, la Facultatea de Drept.

Adrian Nastase a plecat, joi seara, din Penitenciarul Jilava, dupa ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca fostul premier sa fie eliberat conditionat, pentru ca a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.