Social 17 August 2014 16:00
Afla cum va fi starea vremii luni si marti.
  • Luni
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea si doar izolat, in sudul tarii si la munte, vor mai fi posibile ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, in cursul zilei, in sudul Moldovei, Baragan si Dobrogea. Temperaturile maxime, in crestere usoara fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 23 de grade, izolat, in Maramures si in estul Transilvaniei si 29 de grade local in Muntenia si Dobrogea. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 si 21 de grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, pana spre 5...6 grade.
  • Marti
Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Ziua cerul va fi variabil la munte si mai mult senin in restul teritoriului. Noaptea in vestul si nord-vestul tarii vor fi unele innorari si posibil ploi slabe, izolate, spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa intre 11 si 22 de grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la 6...7 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.