Social 13 August 2014 18:02
Leo Iorga revine pe scena, dupa operatia de extirpare a unei tumori cerebrale, la prima editie a festivalului "Oldies Music Fest" de la Bucuresti, care se va desfasura pe 13 octombrie si va include si doua concerte sustinute de cantareata Bonnie Tyler, respectiv trupa Smokie.

Potrivit unui comunicat remis, miercuri, agentiei MEDIAFAX, Bonnie Tyler si trupa Smokie vor canta la prima editie a festivalului "Oldies Music Fest", care se va desfasura pe 13 octombrie si va cuprinde o serie de concerte sustinute de artisti internationali reprezentativi pentru muzica pop-rock din perioada anilor '70-'90, dar si de artisti autohtoni, precum Leo Iorga.

Trupa Smokie si cantareata rock Bonnie Tyler sunt invitatii principali ai festivalului si vor concerta pe 13 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul de la Sala Palatului va incepe la ora 19.00 si se va incheia in jurul orei 22.30.

Revenirea in Romania a cantaretei Bonnie Tyler si a trupei britanice Smokie a fost anuntata inca din luna februarie. La momentul respectiv, intr-un comunicat remis MEDIAFAX, se spunea ca Bonnie Tyler si Smokie vor concerta pe 14 octombrie, la Sala Polivalenta din Capitala.

In concertele lor, care au fost mutate cu o zi mai devreme, respectiv pe 13 octombrie, la Sala Palatului, Bonnie Tyler si Smokie vor face o calatorie in timp si se vor opri impreuna cu publicul la momentele celor mai importante realizari de pe intregul parcurs al carierei artistice. Publicul va putea asculta melodii precum "It's A Heartache", "Total Eclipse of the Heart", "To love somebody", "Lost in France" si "Goodbye to the Islands", care au facut ca vocea artistei Bonnie Tyler sa fie recunoscuta la nivel international, dar si "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Alice", "Lay Back in the Arms of Someone", "If You Think You Know How to Love Me" si "Living Next Door to Alice", piesele de rezistenta ale trupei Smokie.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

In aceeasi zi, pe 13 octombrie, de la ora 19.00, pe scena cinematografului Patria din Bucuresti, in cadrul festivalului "Oldies Music Fest", solistul Leo Iorga va reveni pe scena, in ciuda problemelor de sanatate cu care acesta s-a confruntat in ultimele luni. Leo Iorga a fost operat pe creier, in luna mai, pentru extirparea unei tumori.

Artistul va canta din nou alaturi de chitaristul si compozitorul Adi Ordean. Din noul lor proiect muzical, denumit Pact, fac parte si Marian Mihailescu - chitara bas, Catalin Dalvarea - tobe si Alex Ardelean - chitara.

Spectatorii care vor alege sa sarbatoreasca "Oldies Music Fest" alaturi de grupul Pact, se vor delecta cu piese de colectie, hituri lansate in perioada anilor 1988 - 1996, in formula Compact, precum: "Trenul pierdut", "Singur te caut in noapte", "Sa te gandesti la mine", "Dupa ani si ani", "Cine esti tu oare", dar si cu alte piese ce promit o reprezentatie live de neuitat.

Citeste si:
Laura Bretan, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu si Jurjak vor cânta...
Laura Bretan, Dora...

Biletele pentru concertele Bonnie Tyler si Smokie de la Sala Palatului pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 150 de lei si 500 de lei, urmand sa fie majorate cu 30% incepand din data de 1 octombrie. Cei interesati isi pot procura biletele de la punctele de vanzare ale agentiei Vreau Bilet, respectiv de la Unirea Shopping Center etajul 2, Libraria Eminescu, de la Sala Palatului, precum si online, prin www.vreaubilet.ro, sau prin sistemul de curierat rapid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.