Social 13 August 2014 12:24
Tribunalul Bucuresti a amanat miercuri, pentru 25 august, pronuntarea deciziei in dosarul Loteria I, in care George Copos este acuzat de evaziune fiscala de peste un milion de euro, cu ocazia vanzarii unor spatii ale firmei Ana Electronic catre Loteria Romana.

Instanta a amanat pentru a treia oara pronuntarea deciziei in dosarul Loteria I, care a avut ultimul termen de judecata in 7 iulie.

In acest dosar, George Copos a fost condamnat, in 29 ianuarie, de Judecatoria Sectorului 2, la patru ani de inchisoare cu executare, informeaza MEDIAFAX.

Instanta i-a condamnat atunci la cate patru ani de inchisoare pe Gilio Giuzepe Roza si Stelian Ioan Ratiu, pentru evaziune fiscala, si pe Nicolae Cristea, fost director general al Loteriei Romane, pentru complicitate la evaziune fiscala, iar Gabriel Rogoveanu a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare, pentru complicitate la evaziune fiscala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.