Social 12 August 2014 13:54
Detinutul care a evadat in 4 august de la un punct de lucru din Penitenciarul Jilava a fost prins dupa sapte zile, in Mamaia Sat, judetul Constanta, barbatul, care avea la el un cutit, fiind imobilizat dupa ce a incercat sa scape.

Constantin Ionita, in varsta de 39 de ani, din satul Tanganu, comuna Cernica, judetul Ilfov, care are de executat doua pedepse, de doi si respectiv cinci ani de inchisoare, pentru furt calificat, a evadat in 4 august, de la un punct de lucru aflat in exteriorul Penitenciarului Jilava, unde se afla sub paza.

Detinutul a fost prins in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 00.30, in Mamaia Sat - Navodari, a anuntat Politia Romana, intr-un comunicat de presa.

In momentul in care a fost depistat, detinutul a opus rezistenta, fiind imobilizat de politisti, care au gasit la acesta un cutit, mai multe haine si obiecte de igiena personala, a precizat sursa citata, conform MEDIAFAX.

Barbatul a fost cautat de politistii din IPJ Constanta, Serviciul de Investigatii Criminale si Serviciul de Actiuni Speciale, de cei de la Politia Eforie, precum si de cei de la Serviciul de Investigatii Criminale al IPJ Ilfov, impreuna cu lucratori ai Administatiei Nationale a Penitenciarelor, cu sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din IGPR si al Serviciului Roman de Informatii.

"Barbatul, in varsta de 39 de ani, din satul Tanganu, comuna Cernica, judetul Ilfov avea de executat doua pedepse cu inchisoarea, de 2, respectiv 5 ani, pentru furt calificat, iar pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de evadare", se mai arata in comunicatul citat.

Condamnatul a fost dus la sediul IPJ Constanta, urmand sa fie predat Penitenciarului Jilava.

Dupa evadarea detinutului, la Penitenciarul Jilava a fost declansata o ancheta administrativa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.