Social 11 August 2014 18:08
Instanta Curtii de Apel Bucuresti (CAB) a decis, luni, ca fostul director al ASF, Dan Radu Rusanu, sa execute arestul la domiciliu in Sinaia, dar si ca acesta, lunar, sa paraseasca locuinta pentru a efectua un tratament medical.

Curtea de Apel a decis ca, de fapt, domiciliul lui Rusanu este in Sinaia, motiv pentru care el ar putea sa se mute din Sectorul 1 al Capitalei la locuinta pe care o are in localitatea prahoveana, informeaza MEDIAFAX.

Totodata, instanta a hotarat sa ii acorde lui Rusanu permisiunea de a parasi temporar si pentru o perioada limitata de timp imobilul in care locuieste, o zi in fiecare luna, pentru o durata de cate sapte ore, in intervalul orar 9:00 - 16:00, pentru a efectua un tratament medical. Ziua, a stabilit instanta, urmeaza sa fie determinata in functie de modul in care Dan-Radu Rusanu va fi programat pentru efectuarea tratamentului.

Decizia de luni a instantei nu este definitiva si poate fi contestata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.