Social 11 August 2014 11:16
Prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu, a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, duminica seara, in municipiul Iasi.

Prefectul Romeo Olteanu se deplasa, duminica seara, la volanul masinii institutiei, marca Volkswagen Touareg, pe strada Sararie din municipiul Iasi, el intentionand sa ajunga la stadion, pentru a asista la meciul de fotbal CSMS Iasi - Petrolul Ploiesti din Liga I, citat de MEDIAFAX.

Potrivit prefectului de Iasi, in momentul in care intrase intr-o depasire, de pe o strada laturalnica a iesit un autoturism BMW, al carui sofer nu s-a asigurat, cele doua masini ciocnindu-se.

In urma impactului, masina in care se afla prefectul a ricosat intr-un alt autoturism Logan. Cele trei masini au fost partial avariate, insa nicio persoana nu a fost ranita.

”N-am apucat sa franez, mi-a iesit in cale o alta masina de pe o strada laturalnica. Soferul avea semnul «Stop», trebuia sa astepte”, a declarat presei prefectul judetului Iasi, Romeo Olteanu.

Soferul autoturismului BMW a sustinut ca prefectul conducea cu viteza si ca el s-a asigurat inainte de a intra pe strada principala.

”M-am asigurat, dar eu ce sa fac, ca el venea, cred, cu o suta de kilometri de ora”, a declarat soferul respectiv.

Cei trei soferi implicati in accident au fost dusi la sediul Politiei Rutiere, pentru a fi testati cu aparatul alcoolscopic.

Surse din cadrul Politiei au declarat ca prefectul de Iasi avea o alcoolemie de 0,32 la mie in aerul expirat.

Aceleasi surse au precizat ca prefectul Romeo Olteanu a fost amendat cu 800 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru trei luni.

La iesirea din sediul Politiei, prefectul a negat ca ar fi consumat alcool, el precizand: ”Eu nu beau niciodata”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.