Social 10 August 2014 19:00
Afla care va fi starea vremii luni si marti.
  • Luni
Vremea va fi in general frumoasasi calduroasa, izolat canicularain orele amiezii in sud-estul tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza in zona de munte si in sud-est, iar in a doua parte a noptii in extremitatea de nord-vest, unde izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab panala moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 35 de grade, iar cele minime intre 15 si 24 de grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali panaspre 10 grade. Indicele temperatura - umezeala (ITU) izolat va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic in zonele de campie.
  • Marti
Vremea se va mentine in general frumoasa, dar si calduroasa, izolat caniculara dupa-amiaza in sud-estul teritoriului. Cerul va fi variabil si indeosebi in cursul zilei, vor fi unele innorari si cu totul izolat averse si descarcari electrice la munte si in extremitatea nord-vestica. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 29 si 35 de grade, iar cele minime intre 15 si 26 de grade, mai coborate in depresiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.