Social 29 Iulie 2014 09:57
Trupul unui copil de 13 ani, care s-a inecat intr-un baraj din judetul Vaslui in timp ce inota cu pet-uri in jurul braului, a fost gasit, luni seara, de catre scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, dupa aproximativ trei ore de cautari.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, trupul baiatului a fost gasit pe fundul lacului de la Garceni, la o adancime de trei metri si jumatate, la peste o suta de metri de mal, in zona indicata de catre copiii care l-au vazut scufundandu-se.

Scafandrii au dus cadavrul baiatului cu barca pana la mal, de unde a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala Vaslui, pentru efectuarea necropsiei.

Baiatul de 13 ani s-a inecat, luni dupa-amiaza, cand inota in barajul de la Garceni, dupa ce a hotarat sa se racoreasca in timp ce se afla cu vacile la pascut. Cu mai multe pet-uri legate in jurul braului cu speranta ca va fi tinut la suprafata, baiatul s-a departat la aproximativ o suta de metri de mal, moment in care s-a scufundat, fara a mai iesi la suprafata.

Ceilalti copii aflati pe mal au fugit imediat in sat si au anuntat pe tatal unuia dintre acestia, barbatul sunand la numarul de urgenta 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor. ISU Vaslui a trimis la baraj un echipaj de scafandri, baiatul fiind gasit dupa aproximativ trei ore de cautari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.