Social 28 Iulie 2014 13:17
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a venit luni la DNA, pentru a fi audiat, el declarand, la iesirea de la DNA, dupa aproximativ o jumatate de ora, ca a fost chemat in calitate de martor intr-un dosar, fara a preciza despre ce cauza este vorba.

Primarul Gheorghe Stefan a plecat de la DNA si a spus ca a dat o declaratie de martor, informeaza MEDIAFAX.

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat luni, la iesirea de la DNA, unde a stat aproximativ o jumatate de ora, ca a dat o declaratie de martor intr-un dosar, fara a preciza despre ce cauza este vorba.

Intrebat daca vicepresedintele Camerei Deputatilor Viorel Hrebenciuc l-a ajutat sa obtina de la Consiliul National al Audiovizualului o licenta pentru un post de televiziune, Gheorghe Stefan a spus nu are nicio legatura cu acesta.

Potrivit unor surse judiciare, primarul Gheorghe Stefan a fost citat de procurorii anticoruptie in acelasi dosar in care a fost chemat pentru a fi audiat si Viorel Hrebenciuc.

Gheorghe Stefan a spus, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca a fost citat sa se prezinte in calitate de martor intr-un dosar, fara a preciza despre ce cauza este vorba si care ar fi faptele vizate de anchetatori.

Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Stefan a fost citat de procurorii anticoruptie in acelasi dosar in care a fost chemat pentru a fi audiat si vicepresedintele Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.