Social 25 Iulie 2014 15:42
Cei doi militari americani acuzati de violarea unei romance vor fi judecati in Italia, anunta ministrul italian al Justitiei, Andrea Orlando.

"Cei doi militari americani suspectati de viol vor fi judecati in Italia. Nu vom renunta la jurisdictia italiana", a transmis pe Twitter ministrul italian al Justitiei, Andrea Orlando, citat de MEDIAFAX.

Cei doi militari romani suspectati ca au batut-o si violat-o pe o romanca in varsta de 24 de ani se afla de joi in arest de tip domiciliar in unitatea militara americana Del Din din provincia Vicenza.

Tanara romanca a depus plangere impotriva celor doi militari americani, iar judecatorul de instructie Stefano Furlani a aprobat cererea procurorilor de a-i pune sub acuzare pe cei doi militari pentru agresiune si viol in grup. Potrivit Corriere del Veneto, in masina celor doi militari a fost gasita geanta romancei si elemente din lenjeria intima a acesteia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.