Social 25 Iulie 2014 13:09
Mircea Basescu si Marian Capatana, trimisi in judecata in dosarul privind mita primita de la familia lui Bercea Mondial, raman in arest preventiv, a decis, vineri, Tribunalul Constanta, care le-a respins cererile de inlocuire a masurii arestarii preventive cu arestul la domiciliu.

Magistratii Tribunalului Constanta au respins ca nefondate cererile lui Mircea Basescu si Marian Capatana de inlocuire a masurii arestarii preventive cu arestul la domiciliu.

Decizia poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta in termen de 48 de ore de la comunicare, transmite MEDIAFAX.

Mircea Basescu si Marian Capatana au fost adusi, vineri dimineata, la Tribunalul Constanta, care a luat in discutie, in aceeasi sedinta, solicitarile acestora de inlocuire a masurii arestarii preventive cu arestul la domiciliu.

Mircea Basescu le-a spus magistratilor ca vrea sa fie lasat in arest la domiciliu pentru a putea sa studieze si el dosarul si pentru a se putea apara.

"A spus (Mircea Basescu - n.r.) ca doreste sa fie lasat in libertate, sa fie lasat in arest la domiciliu pentru a putea sa studieze si el dosarul si pentru a se putea apara", declara, la iesirea din Tribunalul Constanta, Nelu Tasca, unul dintre avocatii lui Mircea Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.