Social 23 Iulie 2014 19:02
Drumul National 67 C - Transalpina - a fost blocat de aluviuni, miercuri, in zona localitatii Tau din judetul Alba, pe o portiune de 50 de metri, in urma unei ploi torentiale,

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Alba, Florin Zecheru, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX ca DN 67 C a fost blocat pe ambele sensuri pe o lungime de peste 50 de metri, inaintea intrarii in localitatea Tau, dupa ce pe carosabil s-au scurs aluviuni de pe versanti, in urma unei ploi torentiale.

Zecheru a spus ca in zona au fost mobilizate echipe de interventie de la serviciul voluntar pentru situatii de urgenta si angajati ai Sectiei de Drumuri Nationale Alba, care lucreaza la curatarea drumului.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei stiri circulatia pe DN 67 C, intre Sugag si Tau, este blocata pe ambele sensuri.

Drumul National 67 C - Transalpina - este inchis pe sectorul cuprins intre Ranca (Gorj) si Obarsia Lotrului, la limita judetelor Valcea si Alba, din cauza lucrarilor de modernizare, care au fost oprite in anul 2013, dupa ce firma care le executa, Romstrade, a intrat in insolventa.

Soseaua este deschisa pe tronsonul din judetul Alba, dinspre Sebes pana la Sugag - Oasa, in conditiile in care locuitorii din zona nu au alta ruta de acces.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.