Social 22 Iulie 2014 12:48
Reteaua de socializare Facebook a anuntat luni o noua functie, cea de "Salvare", care le permite utilizatorilor sa marcheze articolele, link-urile si alte continuturi pe care le-au vazut pe site si pe care doresc sa le vizioneze mai tarziu.

"In fiecare zi, oamenii gasesc tot felul de lucruri interesante pe Facebook pe care nu au timp sa le exploreze imediat. Acum, putem salva acele lucruri gasite pe Facebook pentru a le viziona mai tarziu, cand vom avea mai mult timp", a explicat Daniel Giambalvo, un inginer de la Facebook, intr-un mesaj publicat pe site-ul grupului american.

Utilizatorul va fi singurul care va cunoaste continuturile pe care a decis sa le "salveze", cu exceptia cazului cand decide sa partajeze aceasta informatie.

Facebook precizeaza faptul ca functia "Salvare" va fi disponibila "in zilele urmatoare" pentru "toata lumea", indiferent daca utilizatorul se conecteaza pe site de pe un computer clasic sau de pe un dispozitiv mobil precum iPhone si iPad de la Apple sau folosind un program al Google Android.

Utilizatorii Facebook se conecteaza tot mai mult pe retea de pe telefoane inteligente si nu raman pe site la fel de mult timp ca atunci cand se conecteaza de pe un computer. Noua functie ii va incuraja sa revina si sa petreaca mai mult timp pe retea. Facebook avea la sfarsitul lunii martie circa 1,28 miliarde de utilizatori activi pe luna, dintre care 1,01 miliarde dispun de acces la retea de pe dispozitive mobile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.