Social 19 Iulie 2014 13:02
Un barbat in varsta de 38 ani din judetul Suceava, care a suferit arsuri grave, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, incendiul a izbucnit vineri, la ora 23.30, la o gospodarie din localitatea Poiana Micului din comuna Malini, care a fost lovita de un trasnet, iar la sosirea pompierilor ardea adapostul de animale, cu pericol de propagare la casa de locuit, informeaza MEDIAFAX.

In timp ce incerca sa salveze un animal din adapostul cuprins de flacari, proprietarul a suferit arsuri de gradul doi si trei pe aproximativ 70 la suta din suprafata corpului.

Barbatul, in varsta de 38 de ani, a fost transportat la Spitalul Judetean Suceava, iar dupa ce a fost stabilizat a fost transferat la Iasi, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD si adus la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale si au reusit sa stinga incendiul dupa aproximativ o ora si jumatate.

In incendiu au ars adapostul de animale si circa trei tone de fan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.