Social 15 Iulie 2014 12:02
Trei tineri sunt cercetati de politistii constanteni, unul aflandu-se in arest preventiv, dupa ce au fost prinsi in flagrant, in statiunea Mamaia.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, citati de MEDIAFAX, politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta si ai IPJ Constanta au desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute o actiune vizand prevenirea si combaterea traficului si consumului de droguri.

Astfel, in statiunea Mamaia politistii au prins in flagrant doi tineri in varsta de 19 ani, respectiv 20 de ani, ambii din judetul Ilfov, care aveau asupra lor aproximativ 50 de grame de cannabis, pentru consum propriu. Drogurile au fost descoperite de politisti abia dupa ce au controlat amanuntit bagajele si autoturismul cu care cei doi venisera la mare. Pe numele celor doi a fost intocmit dosar penal, fiind cercetati pentru detinere fara drept de droguri de risc in vederea consumului propriu.

Tot in statiunea Mamaia a fost prins si un tanar de 24 de ani, din Bucuresti, care avea asupra sa si in autoturism 39 de comprimate de ecstasy pe care urma sa le vanda. El s-a ales cu dosar penal pentru trafic de droguri de mare risc, fiind retinut de procurorii DIICOT Constanta. Tanarul a fost dus apoi in instanta, iar magistratii au dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.