Social 14 Iulie 2014 17:08
Femeia gasita inecata sambata in raul Arges, ea lasand un bilet in care spunea ca se va sinucide, a recurs la acest gest de teama ca va ajunge la inchisoare, ea fiind audiata in dosarul pensiilor obtinute fraudulos cu ajutorul unor medici de la Casa de Pensii Arges.

Femeia, in varsta de 54 de ani, din Mioveni, disparuta de acasa vineri si gasita inecata sambata in albia raului Arges, s-a sinucis de teama ca ar fi putut ajunge la inchisoare, ea fiind cercetata in dosarul pensiilor acordate fraudulos de catre cadre medicale de la Casa Judeteana de Pensii Arges, transmite MEDIAFAX.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, in biletul lasat familiei, femeia arata ca prefera sa moara decat sa fie incarcerata.

Sursele citate au precizat ca aceasta era cercetata si fusese audiata in dosarul instrumentat de DNA Pitesti privind acordarea in mod fraudulos de pensii medicale unor persoane care in realitate erau apte de munca.

Femeia disparuse de acasa vineri, fara ca familia sa anunte Politia despre plecarea ei, iar sambata dupa-amiaza trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit in albia raului Arges, in zona cartierului Prundu din municipiul Pitesti. In momentul in care a fost gasita, femeia nu avea niciun document de identitate asupra ei, politistii identificand-o ulterior si constatand ca a lasat acasa un bilet prin care isi justifica gestul sinucigas.

In luna iunie, procurorii DNA Pitesti au facut o perchezitie la sediul Serviciului de Expertiza a Capacitatii de Munca din cadrul Casei Judetene de Pensii si Asigurari Sociale Arges, intr-un dosar privind luare de mita in schimbul acordarii de pensii si concedii mediale pe perioade lungi de timp. In acest dosar au fost arestate preventiv, in 12 iunie, Iulia Maria Mihai, medic sef al Serviciului de Expertiza a Capacitatii de Munca din structura Casei Judetene de Pensii si Asigurari Sociale Arges, si Camelia Sandulescu, medic in cadrul aceluiasi Serviciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.