Social 11 Iulie 2014 14:26
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
In vestul, centrul si nordul tarii, cerul va avea innorari si, mai ales in cursul zilei, va ploua pe arii extinse. Ploile, mai ales sub forma de aversa, vor fi insotite de descarcari electrice, iar izolat vor fi cantitati de apa insemnate si conditii de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse, mai ales in zonele deluroase. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in regiunile sudice, dar izolat, pentru scurt timp si in timpul averselor. Valorile termice se vor mentine mai coborate decat cele normale pentru a doua decada a lunii iulie in regiunile intracarpatice, iar in rest vor fi apropiate de mediile multianuale. Astfel, maximele vor fi de la 20...21 de grade in Dealurile de Vest pana la 29...30 de grade in Moldova, jumatatea estica a Munteniei si partea continentala a Dobrogei, iar minimele se vor incadra intre 10 si 20 de grade.

In Capitala

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va avea unele intensificari in cursul zilei, dar va slabi in intensitate noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade.

  • Duminica
In nordul, nord-estul si centrul tarii si in zonele de munte, cerul va prezenta innorari temporare si, mai ales in cursul zilei, local vor mai fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala doar izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua precedenta mai ales in regiunile intracarpatice, se vor situa in limite normale pentru aceasta data si vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade. Temperaturile minime se vor incadra intre 12 si 20 de grade, mai coborate in depresiuni.
Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

In Capitala

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima, in crestere usoara fata de ziua precedenta, se va situa in jurul valorii de 30 de grade. Temperatura minima va fi de 16...18 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.