Social 10 Iulie 2014 16:57
Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs pe DN 2, la intrarea in localitatea suceveana Negostina, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitara al carei sofer virase spre un drum lateral.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu, a declarat ca soferul unei autoutilitare care se deplasa dinspre Siret spre Suceava, pe DN 2, la intersectia spre localitatea Negostina, a virat ca sa intre pe drumul spre aceasta localitate, moment in care din sens opus venea un autoturism, care s-a ciocnit cu autoutilitara, transmite MEDIAFAX.

In urma impactului, au fost raniti soferii celor doua autovehicule, dar si pasagerii din autoturism, doi copii cu varste de trei si opt ani, precum si o femeie.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, la locul interventiei s-au deplasat doua ambulante SMURD de la Detasamentul Radauti si Garda de interventie Siret, doua ambulante ale SAJ de la substatiile Radauti si Siret, precum si o autospeciala de descarcerare de la garda Siret.

Cele cinci persoane ranite au fost transportate la Spitalul municipal din Radauti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.