Social 10 Iulie 2014 11:30
Procurorii DNA fac joi perchezitii la locuintele unor persoane si la sediul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, intr-un dosar privind fapte de coruptie, surse judicare declarand ca directoarea institutiei este suspectata ca ar fi luat mita pentru copii dati spre adoptie.

Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, perchezitiile au loc in municipiile Alexandria si Rosiorii de Vede, din judetul Teleorman, la locuintele unor persoane si la sediul unei institutii publice. Perchezitiile sunt facute intr-un dosar in care se fac cercetari privind savarsirea, in perioada 2005-2012 a unor infractiuni asimilate celor de coruptie, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia la care au loc perchezitiile este Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Potrivit surselor citate, in ancheta este vizata si directoarea DGASPC Teleorman, Floarea Alesu, aceasta urmand sa fie dusa la audieri. Directoarea este suspectata ca ar fi primit cate o mie de euro pentru fiecare copil dat spre adoptie, au mai aratat sursele judiciare.

DNA a precizat ca, in acest caz, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, precum si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.