Social 9 Iulie 2014 14:44
Elevii care au obtinut media zece la examenul de evaluare nationala sau la bacalaureat vor fi premiati cu cate 2.000 de lei, respectiv cu cate 3.000 de lei, conform unei hotarari adoptate, miercuri, in sedinta de guvern.

Actul normativ a fost adoptat in prezenta unor membri Consiliului National al Elevilor, invitati in acest sens la sedinta de guvern, transmite MEDIAFAX.

Elevii care au obtinut media zece la bacalaureat au fost premiati si anul trecut cu cate 3.000 de lei, in acest an fiind insa premiati si elevii cu media zece la evaluarea nationala.

Premiile vor fi acordate, conform datelor oficiale, pentru 104 elevi cu media zece la bacalureat si 225 elevi cu media zece la evaluarea nationala.

La finalul sedintei, Guvernul a anuntat aprobarea hotararii pentru acordarea premiilor, dar si alte cifre decat cele prezentate de ministru privind numarul elevilor premiati, respectiv 106 absolventi de liceu care au obtinut media 10 la examenul de bacalaureat, cu premii in valoare de 3.000 lei de persoana, si 219 absolventi de clasa a VIII-a care au obtinut media 10 la evaluarea nationala, cu premii in valoare de 2.000 lei de persoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.