Social 8 Iulie 2014 09:53
Un barbat a murit, iar alti doi au fost raniti in urma unui accident rutier produs, marti dimineata, in localitatea Ciocarlia de Sus din judetul Constanta si in care au fost implicate un TIR si un autocar fara pasageri.

Potrivit reprezentantilor Politiei Rutiere Constanta, accidentul a avut loc in jurul orei 04.30, intr-o intersectie din localitatea Ciocarlia de Sus, in momentul in care soferul autocarului, inmatriculat in Republica Moldova, nu a acordat prioritate, autovehiculul fiind lovit in plin de camionul care circula regulamentar, informeaza MEDIAFAX.

In autocar nu se aflau pasageri, ci numai cei doi soferi.

In urma impactului, soferul de rezerva din autocar a fost aruncar din autovehicul si a murit pe loc, iar barbatul aflat la volan a fost ranit foarte grav.

De asemenea, si soferul TIR-ului a fost ranit grav, iar pentru scoaterea acestuia din cabina a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta.

Cei doi raniti au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.