Social 7 Iulie 2014 14:14
Omul de afaceri Cristi Borcea, condamnat in dosarul transferurilor de jucatori si incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, a fost transportat din nou, duminica, la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, pentru investigatii medicale amanuntite, el fiind internat in prezent la Cardiologie.

Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Poarta Alba, in cursul zilei de duminica, Borcea a fost consultat de medicul unitatii, care a decis ca este necesara transportarea omului de afaceri la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, pentru analize medicale amanuntite.

"Acestuia nu i-a fost din nou rau. Fiind controlat, in cursul zilei de duminica, de catre medicul penitenciarului, acesta a considerat ca sunt necesare analize amanuntite in cazul pacientului, iar acesta a fost transportat la Spitalul Judetean, unde va ramane internat atat timp cat va fi nevoie", a declarat purtatorul de cuvant al penitenciarului, Gabriel Botezan, citat de MEDIAFAX.

Conducerea spitalului constatean a afirmat ca Borcea a fost internat, mentionand ca starea acestuia este stabila, dar era nevoie sa fie supus unor investigatii medicale amanuntite.

"Este internat pe Cardiologie. I se vor face analize, eventual o coronografie si apoi vom vedea. Deocamdata nu se stie cat ar putea ramane internat in spital", a spus directorul medical al Spitalului Judetean Constanta, Mihnea Avram.

Cristian Borcea a fost adus, sambata seara, de la Penitenciarul Poarta Alba la Spitalul Judetean Constanta pentru investigatii medicale, dupa ce a acuzat dureri toracice.

El a fost supus mai multor investigatii medicale, fiind diagnosticat cu angina pectorala, potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean Constanta.

Cristian Borcea nu a ramas internat, starea sa de sanatate urmand sa fie supravegheata in penitenciar.

Cristian Borcea a fost transferat, la sfarsitul lunii mai, de la Slobozia la Penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat si Gigi Becali, dupa ce Judecatoria Medgidia a decis ca acesta poate executa pedeapsa in regim semideschis. Alaturi de Borcea a fost transferat si Victor Becali.

Citeste si:
Noutăți în cazul anchetei tragediei de la Odorheiul Secuiesc. Cine...
Noutăți în cazul anchetei...

Cat timp a fost incarcerat la Penitenciarul Slobozia, unde este regim inchis, Borcea a fost transportat de mai multe ori la Spitalul-Penitenciar Poarta Alba, din cauza unor probleme medicale, ultima data ajungand acolo in 18 aprilie. El a ramas atunci internat la Spitalul-Penitenciar Poarta Alba pana in 6 mai.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.