Social 4 Iulie 2014 17:47
Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, ramane in continuare in arest preventiv, dupa ce Curtea de Apel Constanta a respins, vineri, contestatia facuta de acesta la hotararea de saptamana trecuta a Tribunalului Constanta.

Magistratii Curtii de Apel Constanta au decis vineri, sa respinga atat contestatia lui Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, cat si cele ale Izaurei Anghel si Grinica-Ion Anghel, fiica si fiul cel mic ai lui Sandu Anghel, la decizia Tribunalului Constanta din 26 iunie, informeaza MEDIAFAX.

De asemenea, instanta a mai respins si contestatia procurorilor DNA la aceeasi hotarare a Tribunalului.

Decizia Curtii de Apel Constanta este definitiva, astfel ca Marius Constantin ramane in arest preventiv, iar Izaura Anghel si Grinica-Ion Anghel vor fi mentinuti sub control judiciar, cu interdictia de a parasi tara, respectiv localitatea de domiciliu.

Judecatorii Tribunalui Constanta au hotarat, in 26 iunie, ca Izaura Anghel si Grinica-Ion Anghel sa ramana sub control judiciar, iar in cazul femeii, care pana acum nu avea voie sa paraseasca localitatea, magistratii au impus interdictia de a nu parasi tara. In cazul lui Grinica, judecatorii au impus obligatia de a nu depasi limita teritoriala a orasului Draganesti (Olt), fara incuviintarea prealabila a instantei.

In cazul ginerelui lui Bercea Mondial, Marius Constantin, judecatorii au constatat legalitatea si temeinicia masurii arestarii preventive, pe care au mentinut-o, respingand ca nefondata cererea de inlocuire a masurii arestarii preventive cu masura arestului la domiciliu sau masura controlului judiciar.

Cei trei membri ai familiei lui Bercea Mondial impreuna cu sotia acestuia si un alt fiu al lor au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie din Constanta, fiind acuzati de santajarea lui Mircea Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.