Social 3 Iulie 2014 18:19
Un biciclist german de origine romana, Bogdan Ionescu, a fost amendat in trafic de catre un politist la Köln pentru ca bicicleta lui era "lipsita de siguranta".

Ionescu a scos de pe ghidon frana de mana pe care nu o poate opera si a inlocuit-o cu o frana de picior. In timp ce circula prin Köln, la sfarsitul lui martie, a fost oprit de un politist zelos, relateaza site-ul Huffingtonpost.com.

"Bicicleta dumneavostra nu este sigura, nu aveti frana de mana pe dreapta", l-a citat Ionescu pe politist pentru site-ul TheLocal.de. "Stiu", a declarat el ca i-a raspuns. "Dar am frana pe stanga si o pedala pentru frana pentru roata din spate", a povestit el discutia cu politistul.

Insa politistul a insistat si l-a amendat cu suma de 25 de euro.

Ulterior s-a adeverit ca bicicleta se afla in deplina legalitate, iar politia a fost nevoita sa-i ramburseze amenda, potrivit The Independent.

Dar povestea nu se termina aici. Politia a incercat sa-i restituie doar cinci euro, afirmand ca bicicleta avea un semnal luminos spart. Dupa ce s-a dovedit ca nici acest lucru nu era adevarat, politistii i-au rambursat restul sumei.

"Speram sa nu se mai intample niciodata asa ceva", a declarat politia, citata de The Daily Edge.

In plus, dupa ce cazul a ajuns in atentia presei nationale si internationae, seful politiei din Köln, Wolfgang Albers, s-a oferit miercuri sa-i ceara personal scuze lui Ionescu.

"Este o veste buna, sunt fericit", a declarat Ionescu, care lucreaza la casieria unui teatru din oras, pentru Kölner Stadt-Anzeiger, publicatia locala careia i-a prezentat cazul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.