Social 1 Iulie 2014 15:04
Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite, marti, in urma unui accident produs pe DN7, intre intre Deva si Arad.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Hunedoara, Laura Bradu, a declarat ca un autoturism care circula regulamentar si in care se aflau trei persoane a fost lovit de o masina care intrase in depasire, pe DN7, pe directia de deplasare Deva-Arad, conform MEDIAFAX.

In urma coliziunii, soferul autoturismului lovit, un barbat de 52 de ani din Lugoj, dar si pasagera din dreapta fata, o femeie de 50 de ani, tot din Lugoj, au murit.

De asemenea, in accident au fost ranite alte sase persoane, cinci din autoturismul care a depasit si una din autoturismul care circula regulamentar, acestea fiind transportate la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala pe numele soferului vinovat de producerea accidentului.

Acesta le-a declarat politistilor ca mergea, alaturi de alte patru persoane, spre granita de vest a tarii pentru a ajunge in Italia, la munca.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp de aproximativ doua ore


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.