Social 27 Iunie 2014 16:36
Cele doua fetite gemene gasite joi seara intr-o scara de bloc din Sectorul 6 sunt in stare buna din punct de vedere medical, informeaza Spitalul "Grigore Alexandrescu", precizand ca la unitatea medicala a sunat un barbat care sustine ca este bunicul lor.

Reprezentantii unitatii sanitare mai spun ca, din punct de vedere medical, nu este necesara mentinerea gemenelor in spital.

Deocamdata, insa, se asteapta terminarea anchetelor Politiei si decizia Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului in acest caz.

Cele doua gemene, in varsta de sase luni, au fost gasite abandonate pe palierul de la etajul 6 al unui bloc din Crangasi si au fost transportate la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitala de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI) si politisti ai Sectiei 20.

"Apelul a venit prin 112. Un echipaj s-a deplasat urgent la fata locului. Acolo, pe palierul de la etajul 6 al unui bloc, de pe strada Olanesti, cartierul Crangasi, echipajul SABI a gasit doua fetite superbe", a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

La spital, gemenele au fost supuse unor evaluari medicale. De asemenea, medicii au sesizat Protectia Copilului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.