Social 27 Iunie 2014 15:43
Liderul romilor, Dorin Cioaba, spune ca din cauza lui Bercea Mondial comunitatea de romi ”a ajuns cu 30 de ani inapoi" si ca niciun om politic nu mai vrea sa se asocieze cu membrii etniei, el cerandu-i "mii de scuze" presedintelui Traian Basescu pentru situatia creata.

Autointitutatul rege international al romilor, Dorin Cioaba, a comentat, vineri, intr-o conferinta de presa, scandalul declansat dupa acuzatiile aduse de Sandu Anghel familiei presedintelui Basescu, si s-a declarat nemultumit ca presa prezinta imagini cu tatal sau, Florin Cioaba, cu presedintele Basescu si Bercea Mondial, in incercarea de a-l implica in scandal pe seful statului, dar si familia Cioaba, transmite MEDIAFAX.

"Televiziunile au derulat imagini cu tatal meu si membrii familiei noastre. Nu e normal ca familia mea sa fie in spatele acestor oameni, pentru ca cei care deschid televizonul vad imaginea regelui Cioaba si ne asociaza cu retele de infractori si oameni care creeaza probleme in tara", a afirmat Dorin Cioaba.

Acesta a spus ca "e normal ca fiecare sa fie tras la raspundere pentru faptele lui", dar ca "nu e normal ca imaginea regelui Cioaba sa fie terfelita".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.