Social 22 Iunie 2014 14:26
Trei magistrati suceveni au fost ridicati si vor fi adusi la audieri in Capitala, in urma perchezitiilor efectuate de DNA duminica dimineata, la institutii judiciare, domicilii si firme din Suceava si Radauti.

Dosarul in care sunt cercetati acesti magistrati vizeaza fapte de coruptie, si anume luare de mita pentru emiterea unor solutii favorabile in dosare de retrocedari de terenuri, au precizat sursele citate.

Perchezitiile in cazul magistratilor din dosar au fost incuviintate de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Un numar de 14 perchezitii au loc duminica la in judetul Suceava, intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie judiciara, acestea avand loc la sediile unor institutii judiciare, societati comerciale si la domiciliile unor persoane, a transmis anterior DNA intr-un comunicat.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza perchezitii intr-un dosar penal ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011-2014, precum si in anii 2005 si 2006 a unor fapte de coruptie judiciara si infractiuni asimilate celor de coruptie.

"In cursul zilei de 22 iunie 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la institutiile competente, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 14 locatii situate in municipiile Suceava si Radauti, precum si in alte localitati din judetul Suceava, la sediile unor institutii judiciare, societati comerciale si la domiciliile unor persoane", potrivit DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.