Social 17 Iunie 2014 17:10
Barbatul care i-a agresat pe parintii lui Serban Huidu in restaurantul acestora a fost condamnat definitiv, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la sase ani si patru luni de inchisoare.

Potrivit decizie instantei, agresorul va trebui sa-i plateasca lui Florin Huidu, tatal lui Serban Huidu, echivalentul in lei al sumei de 25.000 de euro, reprezentand daune morale, si 10.000 de lei daune materiale. De asemenea, el va trebui sa-i achite si mamei acestuia, Bianca Huidu, echivalentul in lei a sumei de 5.000 de euro, reprezentand morale, si 5.000 de lei daune materiale, transmite MEDIAFAX.

Din totalul celor sase ani si patru luni de inchisoare, instanta a desus perioada in care agresorul a fost arestat, respectiv din 22 iulie 2013, pana in prezent.

Parintii lui Serban Huidu au fost internati, in 22 iulie 2013, la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Capitala, dupa ce au fost agresati in resturantul propriu de Constantin Andrei Stefan, tatal jurnalistului avand mai multe plagi taiate la fata, la coloana cervicala si la o mana, iar mama fiind tratata ambulatoriu.

"Tatal lui Huidu a fost adus la spital luni (22 iulie - n.r.) la ora 16.30, si a fost internat cu plagi taiate la nivelul fetei, coloanei cervicale si la deget. Starea lui era grava, mai ales ca avea hemoragie puternica.A fost operat. Acum este stabil, va mai ramane internat probabil doua-trei zile", declara Anda Mihai, medic chirurgie plastica la "Bagdasar-Arseni".

Agresiunea a avut loc la terasa care apartine tatalui lui Serban Huidu si sotiei acestuia.

Constantin Andrei Stefan, in varsta de 36 de ani, care era client al terasei, a refuzat sa achite nota de plata si s-a luat la cearta cu patronul Florin Huidu si cu sotia acestuia. In timpul disputei, clientul, aflat in stare de ebrietate, a pus mana pe o halba si i-a lovit pe cei doi.

Florin Huidu are, de mai multi ani, o terasa in cartierul Berceni din sectorul 4.

Citeste si:
Părinții, ghizi pentru copiii lor. Sfaturi practice pentru...
Părinții, ghizi pentru copiii...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.