Social 15 Iunie 2014 14:50
Un autoturism Toyota a luat foc in trafic, la iesirea din localitatea Sag din judetul Timis, femeia aflata la volan reusind sa se salveze.

Purtatorul de cuvant al ISU "Banat", Sindia Vlaia, a declarat duminica, corespondentului MEDIAFAX ca sambata seara pompierii au fost solicitati pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o masina aflata in trafic la iesirea din localitatea Sag, aflata in apropiere de Timisoara, pe drumul spre vama Moravita, informeaza MEDIAFAX.

"Proprietara, care se afla singura in masina, s-a dat jos din autovehicul si a incercat sa stinga flacarile cu un extinctor, insa nu a reusit, asa ca a chemat pompierii. Ajunsi la fata locului, colegii nostri au lichidat incendiul imediat", a declarat Sindia Vlaia.

Potrivit sursei citate, pompierii au stabilit ca focul a izbucnit in urma unui scurtcircuit la instalatia electrica a masinii.

Pompierii spun ca masina care luase foc este Toyota, iar proprietara care se afla singura in masina a reusit sa isi salveze actele si o casa de marcat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.