Social 15 Iunie 2014 14:35
Politistul din comuna vasluiana Duda Epureni care s-a impuscat in cap cu pistolul din dotare, sambata, la locuinta soacrei sale, a decedat, manevrele de resuscitare facute de echipajul medical al ambulantei ajunse la locul interventiei fiind fara rezultat.

In pofida manevrelor de resuscitare facute timp de aproximativ o ora, politistul a fost declarat decedat, rana provocata in cap de glont fiind foarte grava. De altfel, in momentul in care echipajul medical a ajuns la locul interventiei, agentul era in stop cardio-respirator, informeaza MEDIAFAX.

Cadavrul politistului va fi preluat de Serviciul de Medicina Legala Vaslui, pentru necropsie.

Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale ajunsi la locuinta soacrei agentului au inceput o ancheta la fata locului pentru a stabili in ce conditii a avut loc incidentul.

Politistul, in varsta de 44 de ani, s-a impuscat in cap cu pistolul din dotare, sambata dupa-amiaza, intr-o anexa a locuintei soacrei sale, iar prima ipoteza a anchetatorilor este sinuciderea. Agentul, ajutor de sef de post in comuna Duda-Epureni, se afla in timpul liber in momentul in care s-a produs incidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.