Social 13 Iunie 2014 14:48
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului incepand cu orele pranzului local in zona de munte, iar spre seara si noaptea si in est si sud-est si numai izolat in rest. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 21 de grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 31 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre 8 si 18 grade.
  • Duminica
Vremea va fi in general instabila, iar regimul termic diurn va fi caracterizat de valori de temperatura apropiate de cele normale pentru aceasta data din an. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local la munte si in sud-est si pe areale restranse in sudul si nord-estul teritoriului. Pe spatii mici cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi posibile caderi de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in nordul Moldovei si 30 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre 9 si 17 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.