Social 8 Iunie 2014 11:30
Sapte persoane, intre care trei copii, au fost ranite in urma unui accident produs in judetul Alba, dupa ce microbuzul in care se aflau a lovit o masina.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, Luminita Prodan, a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX ca accidentul rutier a avut loc intre localitatile Sibot si Cugir.

Prodan a precizat ca soferul microbuzului a intrat in depasirea autoturismului, iar in momentul in care a revenit pe banda de circulatie a acrosat masina, apoi s-a rasturnat.

Potrivit sursei citate, in urma impactului sapte persoane din microbuz au fost ranite. Astfel, doi barbati de 26 si 36 de ani sunt in stare mai grava, avand fracturi la coloana sau la membre, iar alte cinci persoane, intre care si trei copii cu varste intre cinci si opt ani, au leziuni usoare.

Luminita Prodan a mai spus ca victimele au fost transportate la Spitalul Judetean Alba, iar politistii rutieri au deschis o ancheta pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

In microbuzul implicat in accident se aflau zece persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.