Social 7 Iunie 2014 11:40
O femeie in varsta de 61 de ani din judetul Alba a fost impuscata mortal, in noaptea de vineri spre sambata, de un barbat care a confundat-o cu o vulpe.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Alba, Luminita Prodan, a declarat, sambata, agentiei MEDIAFAX ca o femeie de 61 de ani din comuna Garda de Sus din Muntii Apuseni a fost impuscata mortal, in noaptea de vineri spre sambata, de un barbat in varsta de 28 de ani.

Prodan a precizat ca tanarul a fost cel care a sesizat Politia in acest caz si, ulterior, le-a povestit oamenilor legii ca, in timp ce se afla in zona "Dupa Muntisor", a confundat-o pe femeie cu o vulpe si a impuscat-o.

"Tanarul a povestit ca in timp ce intentiona sa vaneze o vulpe a impuscat din greseala o femeie din aceeasi comuna. Barbatul este audiat in prezent de politisti si urmeaza sa fie cercetat de procurorii Parchetului Judecatoriei Campeni", a mai spus Prodan.

Potrivit sursei citate, barbatul este tot din Garda de Sus si lucreaza ca paznic de vanatoare, el detinand legal arma cu care a impuscat-o mortal pe femeie, insa neavand autorizatie pentru a vana in zona.

El este cercetat pentru ucidere din culpa si braconaj.

Luminita Prodan a mai spus ca femeia se afla cu sotul sau in zona respectiva pentru a pazi un teren agricol de mistreti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.