Social 6 Iunie 2014 13:44
Traficul va fi restrictionat sambata, in centrul Capitalei, in timpul Marsului pentru normalitate, care are loc de la ora 12.00, pe traseul Calea Victoriei - Splaiul Independentei - Dealul Patriarhiei.

Participantii la Marsul pentru normalitate, organizat de Asociatia "Noua Dreapta", se vor aduna sambata, de la ora 11.30, in parcarea din Piata Victoriei, de unde vor pleca, la ora 12.30, spre Dealul Patriarhiei, pe traseul Calea Victoriei - Pod Natiunile Unite - Splaiul Independentei - strada Halelor.

Marsul se va incheia pe Dealul Patriarhiei, unde pana la ora 14.30 vor fi discursuri ale organizatorilor.

Participantii la mars vor merge pe traseul din Piata Victoriei pana pe Dealul Patriarhiei pe banda unu de circulatie, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.

Organizatorii au estimat ca la Marsul pentru normalitate vor participa aproximativ 300 de persoane.

Asociatia "Noua Dreapta" a anuntat ca Marsului pentru normalitate este organizat in sprijinul valorilor familiei crestine traditionale.

Tot sambata, intre orele 16.00 si 20.00, va avea loc Marsul pentru diversitate, in cadrul Festivalului Bucharest Pride, organizat de Asociatia Accept, care promoveaza drepturile persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si transgender).

Participantii la Marsul diversitatii se vor aduna, la ora 16.00, pe Soseaua Kiseleff, in zona Arcului de Triumf, iar de la ora 16.50 vor pleca in mars spre Piata Victoriei.

Traficul rutier va fi restrictionat in timpul marsului, pe traseul de deplasare al participantilor, de la Arcul de Triumf pana la intrarea in Piata Victoriei, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.

In perioada restrictiilor de trafic, soferii pot circula pe rutele ocolitoare Piata Arcului de Triumf - Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor - Piata Victoriei si Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bulevardul Marasti - Bulevardul Maresal Averescu - Bulevardul Ion Mihalache - Piata Victoriei.

Citeste si:
Evolution Innovation Center, By Brandaffair incepe “distractia” in...
Evolution Innovation Center,...

Potrivit organizatorilor, evenimentul este organizat pentru a promova toleranta si diversitatea, pentru a sustine dreptul fiecarui om de a-si exprima liber identitatea.

La Marsul diversitatii ar urma sa participe, potrivit organizatorilor, aproximativ 500 de persoane.

Peste 300 de jandarmi vor supraveghea cele doua evenimente, pentru a preveni eventualele stari conflictuale si pentru a asigura protectia participantilor, potrivit Jandarmeriei Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.