Social 4 Iunie 2014 10:13
Un barbat care sustine ca a furat taragotul lui Dumitru Farcas, dintr-un autobuz parcat in fata Ateneului Roman, s-a predat, miercuri dimineata, la Sectia 1 Politie.

Potrivit sursei citate, barbatul, in varsta de 38 de ani, le-a spus politistilor de la Sectia 1 ca, in 31 mai, a furat dintr-un microbuz parcat in fata Ateneului Roman acordeonul si taragotul lui Dumitru Farcas.

Barbatul a mai spus ca a crezut ca in cutia cu instrumente muzicale se aflau parfumuri, au precizat surse apropiate anchetei, conform MEDIAFAX.

Acesta a aratat ca era singur cand a furat taragotul si acordeonul lui Farcas, insa politistii au vizionat imagini surprinse de camerele de supraveghere din zona Ateneului Roman si au stabilit ca la furt au participat trei persoane, acestea fiind identificate, potrivit surselor citate.

Celelalte doua persoane suspectate in acest caz sunt cautate de judiciaristii Politiei Sectorului 1.

Taragotul lui Dumitru Farcas a fost vandut de hoti cu 100 de lei unui barbat care a sustinut, initial, ca a gasit instrumentul intr-un parc din zona Basarab, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politie, care au precizat ca anchetatorii au recuperat si acordeonul furat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.