Social 3 Iunie 2014 14:30
Patru judete si Capitala sunt, marti dupa-amiaza, sub avertizare cod galben de ploi torentiale, vant puternic, descarcari electrice si grindina.

Capitala si judetele Ilfov, Brasov, Gorj si Valcea sunt, marti dupa-amiaza, sub avertizare cod galben de ploi torentiale, vant puternic, descarcari electrice si grindina.

Potrivit unei avertizari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie, intre orele 14.00 si 15.00, in Bucuresti si local in judetul Ilfov se vor semnala descarcari electrice, grindina de mici si medii dimensiuni, averse ce pot depasi izolat 15-20 de litri pe metru patrat si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, transmite MEDIAFAX.

Si zona de nord-est a judetului Brasov, respectiv localitatile Apata, Hoghiz, Comnana, Ungra, Rupea, Cata, Homorod, Racos si Ormenis, sunt, pana la ora 15.00, sub avertizare cod galben. In aceste zone se vor semnala descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, averse de ploaie ce pot depasi 20 de litri pe metru patrat si intensificari ale vantului.

De asemenea, intre orele 14.10 si 15.30, local in jumatatea nordica a judetelor Gorj si Valcea se vor semnala descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si averse care izolat pot depasi 15-20 de litri pe metru patrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.