Social 3 Iunie 2014 13:09
O tanara de 17 ani din municipiul Botosani a ajuns in coma la spital, marti dimineata, dupa ce a fost lovita in cap de tencuiala cazuta de pe un balcon de la etajul opt al unui bloc, incidentul petrecandu-se in timp ce fata mergea spre scoala.

Incidentul a avut loc pe strada Primaverii din municipiul Botosani, intr-o zona circulata, in timp ce tanara mergea pe trotuar, spre scoala, impreuna cu mai multe colege, informeaza MEDIAFAX.

La un moment dat, fata a fost lovita in cap de o bucata de tencuiala cazuta de pe fatada unui bloc, iar martorii au sunat la 112, la fata locului ajungand o ambulanta care a transportat-o la Spitalul Judetean.

Potrivit medicilor de la Unitatea de Primiri Urgente, fata este in coma, avand fracturi de craniu, iar cadrele medicale au decis transportarea acesteia, cu o ambulanta, la Clinica de Neurochirurgie din Iasi.

Primele informatii arata ca bucata de tencuiala s-a desprins de la balconul unui apartament de la etajul opt al blocului, iar la fata locului a ajuns un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), care intervine pentru a desprinde portiunea de zidarie care constituie un pericol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.