Social 2 Iunie 2014 11:39
Un tanar de 28 de ani care a fost prins de politisti in timp ce incerca sa fure dintr-un autoturism, la Constanta, a fost impuscat in piciorul stang.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, un echipaj a intervenit, in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 02.00, in urma unei solicitari, pe strada Solidaritatii din municipiul Constanta, unde un tanar sparsese geamul unui autoturism parcat, informeaza MEDIAFAX.

Politistii l-au gasit pe tanar acolo, insa acesta a fugit cand i-a vazut, abandonand in zona doua radio-CD-uri. Politistii au plecat in urmarirea sa, iar unul dintre agenti, dupa ce l-a somat sa se opreasca, a folosit arma din dotare si a tras doua focuri in plan vertical si trei in directia fugarului, care a reusit totusi sa scape.

Dupa aproximativ trei ore de cautari, oamenii legii l-au gasit pe tanar, care se ascunsese pe acoperisul unui bloc. El fusese impuscat in piciorul stang si a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, medicii spunand ca rana este superficiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.