Social 27 Mai 2014 11:13
Echipa de fete a Liceului Tehnologic Auto din Craiova si echipa de baieti a Liceului Tehnic "Mihai I" din Bucuresti sunt campionii nationali la fotbal in sala.

In acest final de saptamana patru echipe de fete si sase echipe de baieti s-au luptat pentru a castiga titlul de campioni nationali la fotbal in sala, in cea mai mare competitie nationala pentru liceeni.

Castigatorii vor merge in luna iulie intr-un cantonament la Roma pentru a se antrena alaturi de tineri din toata Europa, sub indrumarea unor antrenori profesionisti din Brazilia.

Felicitari castigatorilor! Speram ca experienta cantonamentului la Roma sa le arate ca munca si talentul sunt intotdeauna rasplatite si sa ii incurajeze sa faca sport in continuare. Ii felicitam, de asemenea, pe toti jucatorii, antrenorii si suporterii care au participat la Cupa Coca-Cola. Ne bucuram sa vedem, in fiecare an, un numar tot mai mare de tineri care se inscriu in competitia noastra, menita sa promoveze miscarea in randul adolescentilor”, declara Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola Romania & Moldova.

Ajunsa la a treia editie anul acesta, Cupa Coca-Cola a adunat la start un numar-record de aproape 6.000 de liceeni, reprezentand 493 de echipe din Bucuresti si alte 33 de judete ale tarii. Ei au petrecut mai mult de 455 de ore pe terenul de fotbal si au inscris aproape 4500 de goluri in cele trei luni ale competitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.