Social 23 Mai 2014 18:20
Cupa Coca-Cola, cea mai mare competitie de fotbal la nivel de liceu, a ajuns la finalul editieidin acest an: patru echipe de fete si sase echipe de baieti disputa semifinalele si finala Cupei Coca-Cola, sambata si duminica, la Sala Dinamo din Bucuresti.

Intrarea la meciuri este liberapentru toti spectatorii. Echipele de baieti ale liceelor calificate din Iasi, Baia Mare, Mures, Bucuresti si Arges joaca in acestweekend meciurile finale ale Cupei Coca-Cola, alaturi de echipele de fete ale liceelor calificate dinHarghita, Dolj, Bucuresti si Ialomita.

Semifinalele care se joaca sambata, de-a lungul intregii zile, la sala Dinamo, iar duminca au locultimele doua meciuri: de la ora 10:00 incepe meciul decisiv intre echipele de fete, iar la ora 12:00, cele doua echipe de baieti finaliste se vor lupta pentru a ajunge campioni in Cupa Coca-Cola 2014. Festivitatea de premiere a celor doua echipe castigatoare are loc la ora 13:45. Marele premiu al competitiei este un cantoment la Roma, unde marii castigatori se vor antrena alaturide tineri din toata Europa, sub indrumarea unor antrenori profesionisti din Brazilia.

Ajunsa la a treia editie anul acesta, Cupa Coca-Cola a adunat la start un numar-record de aproape 6.000 de liceeni, reprezentand 393 de echipe din intreaga tara. Ei au petrecut mai mult de 455 de ore pe terenul de fotbal si au inscris peste 4460 de goluri in cele trei luni ale competitiei.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola Romania isi respecta promisiunea de a promovamiscarea fizica, fiind un sustinator cu traditie al sportului de performanta, dar si al evenimentelor careincurajeaza implicarea fiecaruia dintre noi in activitatile fizice.

Echipele calificate in ultima faza a Cupei Coca-Cola 2014:

  • Echipele de baieti: Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Iasi (jud. Iasi); Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu, Baia Mare (jud. Baia Mare); Colegiul Economic Transilvania, Tg. Mures, (judetul Mures); Liceul Tehnic Mihai I, Bucuresti; Liceul Tehnologic Nicolae Balcescu, Bucuresti; Liceul Tehnologic Ferdinand I, Curtea de Arges (jud. Arges);
  • Echipele de fete: Colegiul Tehnic Banyai Janos, Odorheiul Secuiesc (jud. Harghita); Liceul Tehnic Auto, Craiova (jud. Dolj); Liceul Tehnic Nicolae Balcescu, Bucuresti; Colegiul National Grigore Moisil, Urziceni (jud. Ialomita).
Citeste si:
VIDEO Rusia a înlocuit băutura Coca-Cola cu Komi-Cola
VIDEO Rusia a înlocuit...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.