LifeStar 23 Mai 2014 09:25
Oana Zavoranu, care este cercetata ca l-ar fi santajat pe medicul estetician Marek Valcu va fi cercetata in libertate.

Zavoranu a iesit de la Politia Sectorului 3, insotita de avocat, in jurul orei 23.15. Ea nu a facut declaratii, rezumandu-se sa le spuna jurnalistilor, in drum spre masina, sa nu se inghesuie, ca sa nu-i "strice silicoanele".

Avocatul ei, Alexandru Murarescu, a spus ca banii ceruti medicului de catre clienta lui reprezentau despagubiri pentru mai multe operatii estetice pe care aceasta le considera nereusite.

Murarescu a mai spus ca Oana Zavoranu isi daduse intalnire cu Marek Valcu, joi, spre a obtine consimtamantul acestuia pentru declansarea procedurii de mediere. Avocatul a adaugat ca Zavoranu a mers la intalnire insotita de un "mediator autorizat".

La Politie a fost audiat si medicul Marek Valcu. Acesta a declarat, la iesire, ca Zavoranu s-ar fi plans de rezultatele unei operatii facute cu mult timp in urma, mai precis in 2011.

Surse din Politie au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Oana Zavoranu a fost prinsa in flagrant joi, dupa ce a primit 10.000 de euro de la Marek Valcu.

Ea i-ar fi trimis lui Valcu mai multe sms-uri, in care i-ar fi reprosat ca rezultatele unei operatii la sani facute de acesta nu o multumesc si i-au creat "mai multe probleme". Zavoranu l-ar fi amenintat pe doctor ca va dezvalui presei informatii presupus compromitatoare despre el, daca nu primeste 10.000 de euro. Ea l-ar fi santaj pe medic ca da in vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia in dosarul operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi, au mai spus sursele citate.

Conform unor surse apropiate anchetei, Zavoranu stabilise sa primeasca banii de la medic in cursul zilei de joi, la Spitalul "Victor Babes" din Bucuresti. Ulterior, ea a schimbat locul de intalnire, dorind sa se vada cu medicul in apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.

Citeste si:
Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare....
Lidia Buble, condamnată...

Medicul a depus plangere la Politie, unde a aratat mesajele primite de la Zavoranu. In urma plangerii, politistii bucuresteni au organizat un flagrant. Astfel, dupa ce Zavoranu a primit banii de la Valcu, anchetatorii au asteptat-o sa se urce intr-un autoturism si sa plece, impreuna cu o prietena. Ulterior, ea a fost oprita in trafic, iar anchetatorii au gasit banii asupra ei.

Oana Zavoranu a fost ridicata de politisti si dusa la Politia Sectorului 3, unde a fost audiata.

Potrivit informatiilor de pe site-ul clinicii private unde lucreaza Marek Valcu, o operatie de implant mamar costa 2.500 de euro.

Oana Zavoranu este denuntatoarea din dosarul vrajitoarelor Melissa si Vanessa, deschis dupa ce acestea ar fi santajat-o.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.