Social 21 Mai 2014 17:39
Steagul Statelor Unite ale Americii, aflat alaturi de cel al Romaniei si cel al NATO, a cazut, miercuri, in timpul declaratiei vicepresedintelui Joe Biden.

Declaratia de presa comuna a presedintelui Traian Basescu si a vicepresedintelui SUA, Joe Biden, a avut loc in gradina Palatului Cotroceni, pe o pajiste, jurnalistii romani si cei din delegatia americana stand in picioare sau asezati pe iarba, informeaza MEDIAFAX.

Desi anuntata la ora 10.45, declaratia celor doi oficiali a inceput cu aproximativ jumatate de ora intarziere, in conditiile in care si convorbirile oficiale cu cele doua delegatii s-au prelungit.

In timpul discursului vicepresedintelui american, steagul Statelor Unite ale Americii, aflat langa cel al Romaniei si cel al NATO, a cazut din suportul in care fusese amplasat, foarte aproape de cei doi oficiali, fiind reasezat dupa cateva minute de catre angajatii de la Protocol.

Dupa declaratia de presa, Joe Biden a mai discutat cateva minute cu presedintele Traian Basescu, in holul Palatului Cotroceni, inainte de a pleca spre Palatul Victoria, la intalnirea cu premierul Victor Ponta.

La ora 14.30, vicepresedintele Statelor Unite este asteptat din nou la Palatul Cotroceni, pentru a sustine o alocutiune in fata reprezentantilor statului, a corpului diplomatic si a societatii civile.

Alocutiunea lui Joe Biden va avea loc in Sala Unirii din Palatul Cotroceni, evenimentul fiind organizat de Ambasada SUA in Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.