Social 18 Mai 2014 13:23
Traficul rutier este blocat sau ingreunat, sambata seara, pe sase drumuri nationale in judetele Arges, Covasna, Vrancea, Valcea si Hunedoara, din cauza alunecarilor de teren provocate de ploile abundente din ultimele ore, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

Astfel, circulatia pe DN 73 C in judetul Arges este inchisa temporar, din cauza unei alunecari de teren care a afectat platforma drumului. Traficul este deviat pe DJ 678A Ciofrangeni - Poienari, pana la intersectia cu DN 7, in zona Dedulesti. Tot pe DN 73 C a fost restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe tronsonul Curtea de Arges - Burlusi (de la kilometrul 56, pana la intersectia cu DJ 678A).

De asemenea, traficul este restrictionat pe DN 10 in judetul Covasna, unde a avut loc o cadere a terasamentului prin tasarea unui zid de sprijin. In prezent, pe acest tronson, se circula pe un singur fir, alternativ, autovehiculele cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone neputand tranzita zona.

Traficul se desfasoara pe un singur sens, alternativ, si pe DN 2 N in judetul Vrancea, intre kilometrii 26 si 27, precum si in zona kilometrului 46 + 800 metri, din cauza unor alunecari de teren provocate de inundatii.

Conform Centrului Infotrafic, traficul este ingreunat si pe DN 67, Horezu - Ramnicu Valcea, in localitatea Barbatesti, din cauza unor alunecari de teren care au determinat aparitia unor fisuri in asfalt pe o lungime de aproximativ 10 - 15 metri. Locul respectiv este semnalizat corespunzator.

Tot in judetul Valcea, in localitatea Milcoiu, circulatia pe DN 7, Pitesti - Ramnicu Valcea, este usor ingreunata din cauza unei bucati masive de beton care a ajuns pe carosabil. Bucata de beton s-a desprins din peretele vertical de sustinere a malului unui versant si a cazut pe prima banda de circulatie a sensului de deplasare.

In judetul Hunedoara, traficul este blocat pe DN 7A, la iesirea din localitatea Jiet catre Petrosani (intre kilometrii 103 + 600 metri si 105 + 120 metri), din cauza unei alunecari de teren care a afectat corpul drumului. Circulatia este deviata prin orasul Petrila (pe DJ 709F si DJ 709H).

Citeste si:
Dan Bălan nu mai poate prezenta finala Eurovision România 2022!...
Dan Bălan nu mai poate...

De asemenea, Infotrafic anunta ca traficul autovehiculelor este restrictionat temporar pe unele drumuri nationale din cauza executarii unor lucrari de reparatie ori de modernizare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.